All Of It. Gone.

Use this forum to report bugs or ask for help

Moderator: kilo

All Of It. Gone.

Postby Chazlington92 » Mon Mar 02, 2015 9:15 pm

Well tonight's been awesome.

I went back onto the Speed Dreams website, as it's been ages since I installed, and I decided to download "More HQ Cars etc." ...

Downloaded it and installed it, wondering whether the fact that is said it was version 2.0.0 rather than 2.1.0 that I had installed, and BOOM errors everywhere, and no cars, and no tracks... so I thought "The fuck?!" and re-downloaded everything after uninstalling.

Obviously when I re-downloaded, it was fine. All working, but only the Supercars category and a few tracks, so I tried the HQ Cars and Tracks file - BOOM errors again and no other tracks than Espie and the Supercar category.

WHAT IS GOING ON?!
Chazlington92
 
Posts: 14
Joined: Mon Mar 02, 2015 11:47 am

Re: All Of It. Gone.

Postby Chazlington92 » Mon Mar 02, 2015 9:57 pm

UPDATE!

Re-downloaded everything as version 2.0.0 and it's worked fine.

Clearly something wrong with 2.1.0 and downloading additional files.
Chazlington92
 
Posts: 14
Joined: Mon Mar 02, 2015 11:47 am

Re: All Of It. Gone.

Postby MiniJoe » Mon Mar 02, 2015 11:42 pm

Chazlington92 wrote:I went back onto the Speed Dreams website, as it's been ages since I installed, and I decided to download "More HQ Cars etc." ...

Hi Chazlington92,
From where did you download? (and what OS are you using).
The http://www.speed-dreams.org website has not been updated for 2.1
You can get the correct files (for 2.1) from SourceForge:
http://sourceforge.net/projects/speed-dreams/files/2.1.0/
For Windows, they will have r5801 in the name like
speed-dreams-more-hq-cars-and-tracks-2.1.0-r5801-win32-setup.exe
For Linux, they will have r5799 in the name like:
speed-dreams-src-hq-cars-and-tracks-2.1.0-r5799.tar.xz
On Windows, when you run the base setup, you will have the option to add the other components and it should download and install the correct ones.
MiniJoe
 
Posts: 100
Joined: Fri Mar 16, 2012 1:32 am

Re: All Of It. Gone.

Postby Chazlington92 » Tue Mar 03, 2015 10:35 am

Hi MiniJoe,

Thanks for your reply.

I eventually re-downloaded it as 2.0.0 and all of the additional content seems to have worked.

Knowing that I can run those installers and get it to work, I'll try with all the 2.1.0 stuff tonight.

Thanks,
Chaz
Chazlington92
 
Posts: 14
Joined: Mon Mar 02, 2015 11:47 am


Return to Problems, Fixes & Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron